Dagens receptetetet

Jag kan faktiskt laga mat!

Koka bulgur (jag hade fullkorns...)
Blanda ihop lika delar olja och vatten (typ inte så mkt, detta ska hällas över bulgurn och det ska INTE resultera i en soppa...) och ha i balsamvinäger och honung (dessa smaker ska liksom balansera varandra, kanske ett par msk b.v. och en tesked honung). När bulgurn är klar och avångad, häll över dressingen.

Stek hackad lök, vitlök och suchini (eller vad heter dom? Dom är gröna och gurklika) i HET panna och rosta någon typ av nötter/frön i samtidigt. Krydda den gröna grönsaken med typ salt, peppar och nått piffigt som kanske paprikapulver.

Servera bulgurn och grönsteket med körsbärstomater och fetaost.

Sådär ja.

Mums!
Annabola


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0